Az Adwords hirdetések

A Google Adwords a leghatékonyabb hirdetési eszköz mely segítségével a szolgáltatásod, termékedet, értékesítheted az interneten. A Google adwords hirdetésed –  ha csak megjelenik – akkor nem költség Neked, csak akkor, ha rá is kattintanak. Ezért hívják PPC hirdetésnek, mely Pay per click-et jelent: kattintás alapú hirdetést.

 A működése egyszerű. Tételezzük fel, hogy karórákat árulsz a honlapodon, és azt szeretnéd eladni. Ezért elkészítünk egy adwords hirdetést, melyet azoknak az embereknek szánunk, akik karórát szeretnének vásárolni, mert erre keresnek a google-ban.

Amikor valaki, valahol karórát keres az interneten a Te hirdetésed megjelenik a google-ban, neki. Ha az Adwords hirdetésed szövege felkeltette a felhasználó figyelmét, akkor rá fog kattintani, hiszen épp azt keresi amit Te árulsz. A hirdetésre kattintó felhasználó azonnal az honlapodon találja magát, ahol kedvére válogathat az általad forgalmazott, eladni szánt karórák között: majd jó esetben megrendeli, és megvásárolja.

A Google Adwords előnye, hogy mi határozhatjuk meg, mennyit vagyunk hajlandóak fizetni egy kattintásért, tehát egy látogatóért akit a honlapodra viszünk: így a költségeket folyamatos kontrol alatt tarthatjuk. Lehetőség van megadni egy napi maximális keretet, mely ha „kimerült”, a hirdetésed aznap már nem jelenik meg többször, így több kiadásod nem lesz. Ezzel együtt meghatározhatjuk, hogy mennyit ér meg egy kattintó? A kettő kombinációjából kiszámolható, ideális esetben mennyi kattintást vásárolunk meg naponta, mennyi pénzt költünk?

A Google mindig arra törekszik, hogy a terméket, vagy szolgáltatást kereső felhasználónak, a lehető legpontosabb hirdetést jelenítse meg. Ezért minőségi mutatókkal dolgozik: nem mindegy, hogy a hirdetés érkezési oldalának (landing page) milyen a minősége, tartalma, ahogy az sem, hogy az Adwords hirdetés hogyan van felépítve.

A mi célunk, hogy az, hogy a Te  hirdetésed a lehető leghatékonyabban legyen beállítva.

Kattints és tudj meg mindent az adwords kampányokról.

Töltsd ki az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk, és egyeztetünk veled egy időpontot, ahol elmondod a terveidet, és elmondjuk hol, és miben tudunk segíteni Neked.