Adwords: miért pont velünk?

Írhatnánk, hogy profi a csapat: de mindenki ezt mondja magáról. Írhatnánk, hogy mert évek óta ezzel is foglalkozunk, de nem ezzel győzünk meg.

Miért válassz akkor mégis minket?

Mert a Te fejeddel gondolkozunk! Időt adunk neked.
Időt, hogy ne a szövegek felett ülj, ahelyett, hogy eladnál. Időt, hogy ne kulcsszavakat böngéssz. Hogy ne landing oldalt próbálj írni. Hogy ne kelljen küzdened a fejlesztővel. Ha velünk dolgozol, neked csak az üzletre kell koncentrálnod. A többi a mi feladatunk.

 Teljes körű szolgáltatást nyújtunk:

Mert egy csapatot adunk neked!  Számtalan olyan ügyfelünk lett, akik úgy kezdték az adwordsözésüket, hogy meggyőzte őket egy „guru”, ért hozzá. Aztán kiderült, hogy csak ahhoz ért. Szöveget nem tud írni, landing oldalt nem tud fejleszteni: ezeket mind kiadta. Így a cégvezető végül 3-4 emberrel tartotta a kapcsolatot, ahelyett, hogy nyugodtan hátradőlhetne. És te is biztosan tudod: ez a 3-4 ember egymásra mutogatott.

Ha velünk dolgozol, lesz egy projektmenedzsered, aki veled egyezteti a feladatot, beszámol neked az eredményekről, és ötletekkel áll elő, segíti a munkádat: bármikor fordulhatsz hozzá, és nem tudsz olyat kérni amit nem oldunk meg.

 Vevőt szerzünk neked:
A munkánk minden eleme, minden lépése mérhető. Számokkal, statisztikákkal, adatokkal. Nem tudunk mellébeszélni. A PPC kampányaid, az adwordsot esetében nem fordulhat elő, hogy a marketingesed, vagy a tanácsadó állandóan azt magyarázza hárítva: mi miért nem úgy van, mi miért nem működik, mi miért nem sikerült? Az adwords: adatok, tények, számok. Vevők. Megnövekedett bevétel.

Még csak meg sem kell bíznod bennünk. Elég, ha az adatokat látod, és a forgalomnövekedést. 

Keress minket most. Szívesen segítünk!