Egy jó grafikus mindenhez ért. 

Nagyjából 12-13 évvel ezelőtt történt, hogy felkértek: tervezzek óriásplakátot.  Sok munkán túl voltam már akkor, de óriásplakátot még sosem készítettem, addig.  Nem ismertem a technikai paramétereit, csak azt tudtam, hogy nagyon, nagyon nagy lesz, ezért olyan aprólékos, pontos, és precíz munkát kell végeznem, ahol egyetlen millimétert sem hibázhatok, mert ami a monitoron 1 milliméter, az a plakáton 10 centis lesz.

A munka közben végig az járt a fejemben: a tökéletes a minimum, hiszen ez hatalmas megtiszteltetés. Ez nem csak egy grafikai munka: egy cég tulajdonképpen a jövőjét bízta rám, adta a kezembe.

Én, azt hiszem, akkor váltam grafikussá, abban a 3-4 napban. Akkor értettem meg teljesen, hogy az a feltétlen bizalom amit a megrendelőktől kapok, arra kell hogy ösztönözzön engem, hogy a legapróbbtól a legnagyobb munkákig, minden esetben csakis a tökéletes lehet a végeredmény.

Bármilyen kreatív tervezés - legyen az weboldal, banner, hirdetés, logó vagy névjegykártya, prospektus - lehet csak egy munka. Vagy lehet egy alkotási folyamat. Nekem, ez utóbbi.

Azóta eltelt sok idő. Rengeteg óriásplakátot terveztem. Több tízezer oldalnyi hirdetést, megszámlálhatatlan bannert,  honlapokat. Se szeri se száma azoknak a cégeknek akik teljes arculatukat rám bízták, és meg sem tudom számolni menyi katalógust készítettem, mennyi témában. Többek között  5 országos havilap teljes arculatát készítettem el.

Kivétel nélkül mindet ugyanúgy: a megrendelő és az én legnagyobb örömömre.

Nem neveztem el eközben magamat semmiféle gurunak. Nem akarok barátok “konferenciáin” színekről, vagy épp az arculat jelentőségéről oktatni. Nem írok barátok lapjaiba cikkeket.   Én inkább csendben dolgozom. Pontosan. Határidőre. 

Ha bármilyen grafikai munkára van szükséged, írj egy emailt, találkozzunk, ismerjük meg egymást.

Kattints ide, vedd fel velem a kapcsolatot még ma.