Szia,

Bucsányi Krisztián vagyok, online marketinggel foglalkozom. Ez  azt jelenti, hogy ha Te bármit szeretnél az interneten, akkor tudok benne segíteni. Nézzük meg miért?

Tételezzük fel, hogy szeretnél egy honlapot. Felmerül a kérdés, hogy hogyan nézzen ki?
Vajon milyen menüpontok legyenek? Milyen képek?  Mi a mai trend?

Ebben biztosan tudok neked segítséget nyújtani. Máris  elkezdhetünk együtt dolgozni, együtt gondolkodni. Készítettem grafikai munkákat a Disney-nek, a Nestlének, számtalan KKV-nak. Terveztem, és el is készítettem már számtalan honlapot, hirdetést, óriásplakátot. Én terveztem a Műkorcsolya és Jégtánc Európa bajnokság összes kreatív anyagát. Ismerem a trendeket, a problémákat, a lehetőségeket. Szívesen tervezek neked is bármit, amire szükséged van.

Ha megvan a honlapod design-ja, szükséged lesz tartalomra. Hírlevelekre, szövegekre. Ha nem akarod te megírni, szívesen megírom Neked.

Újságíró diplomám van. Főszerkesztője voltam online, és offline újságoknak. Rengeteg tartalmat írtam különböző témájú honlapokra (babafotózástól kezdve házépítésen át könyvelőirodának, vagy éppen stíluskommunikáció témában), több hírlevelet, – sikeres- kampányt készítettem. Jelent meg könyvem, napi és hetilapokban írásaim.  Szívesen írok Neked is  szöveget.

Ha megvan a honlapod designja, a megfelelő tartalommal, a következő lépés, az, hogy a honlapodat megmutasd a világnak. Mert a világ nem fog megkeresni téged.

Az online marketing: marketing az interneten. Hirdetések (adwords, facebook), aktivitások, Facebook, LinkedIn, kampányok, ötletek, SEO (keresőoptimalizálás) mérhető eredményekkel. Mivel évek óta az online marketing területén dolgozom, biztosan a te cégednek is tudok olyan ötleteket mondani, mellyel növelem a forgalmadat.

Miért válassz engem?

Elmondhatom mi a okozza a  legtöbb cégnek a legnagyobb problémát? Az, amikor ráébred arra, hogy mennyi területe van az online marketingnek. Majd úgy dönt, kiválasztja azokat akikkel szeretne együtt dolgozni, és elkezdi a munkát. Aztán azt tapasztalaja, hogy  a szövegíró a fejlesztőre, a fejlesztő a grafikusra, a grafikus pedig a szövegíróra mutogat, akkor ha valami nem készült el, ha valami nem működik. Netán nem jól működik. Ez, a cégvezetőnek hatalmas probléma: most kinek is kellene hinnie? Kinek van igaza?

Spórolj időt velem. A teljes online marketingedet egy kézben tartom. Értek a designhoz, a szövegíráshoz, a PPC kampányokhoz. Amihez pedig nem értek,  azon a területen profi munkatársakkal dolgozom.

Ha együtt dolgozunk, közösen, akkor a te sikered lesz nekem is a legfontosabb.
Ismerj meg. Írj emailt most. Beszélgessünk.