Néhány tény, amit tudnod kell, ha együtt dolgozunk.

1: Nem én vagyok a világ legjobb grafikusa. 
Soha nem nyertem meg a “Világ legjobb grafikusa” versenyt, hiszen ilyen nem létezik. Viszont ha velem dolgozol, biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény az lesz amit elképzeltél: addig ugyanis nem fejezzük be a munkát, amíg Te, nem vagy teljesen elégedett a végeredménnyel.

2:  Ne várj tőlem szakmai bullshitet
Vannak grafikusok, akik órákat beszélnek a semmiről. A színek pszichológiájáról. A munkájuk fontosságáról. Az alkotói szabadságról. Ha ilyet keresel, tudok javasolni neked. Ha viszont jobb szereted, ha félszavakból megértelek, ha jobban szereted a hatékony, gyors, de minőségi munkát, akkor szívesen várom a megkeresésedet.

3:  Profi munkát kapsz
Mivel több, mint 10 éven át  vezető grafikus, máskor designer voltam, a szakmai múltam miatt olyan emberrel fogsz tudni együtt dolgozni, ha engem választasz, aki hatékony, gyors, pontos, aki ahelyett, hogy kifogásokat keres, megoldásokat javasol, és tökéletes munkát ad át.

4:  Portfóliólobogtatás helyett….
Nem stílusom, a portfólió lobogtatása. Bár dolgoztam a Disney-től a GFK Hungarián át a Nestlén keresztül multikkal, terveztem óriásplakátokat, én dekoráltam az Asia Centert, és még sorolhatnám… ehelyett azt gondolom, hogy én most veled fogok dolgozni. Ezért evvel, nem nyűgözlek le. Tehát feleslegesen mutogatom a nagy cégeket: hiszen most te vagy a fontos, a te céged, a te kéréseid. Szerintem.

5:  Miben vagyok jó?
A legkisebb munkáktól a legnagyobbakig, bármiben, amit bármire szeretnél kinyomni. Nyugodtan felhívhatsz akkor is ha csak egy kicsi, fekete fehér szórólapot szeretnél, de akkor is ha a céged óriásplakát kampányát bíznád rám, vagy a szezonális katalógusodat, netán arculatot szeretnél.

6:  Mire terjed a szolgáltatás?
Mivel hatalmas tapasztalatom van, sok problémával találkoztam már, ezért az offline megjelenésedhez mindenben segítek. Nem gond ha nincs fotósod: ha hozzám fordulsz, lesz. Nem baj, ha nem ismersz olyan nyomdát, akire rábíznád a munkád nyomtatását: szívesen segítek. Nem gond, ha nincs szövegíród, szlogened: megoldjuk. Nincs olyan, amit nem tudunk megoldani.

7:  Mennyibe kerülök?
Projekt alapon számolunk. Nincsenek rejtett óradíjak, nincs semmiféle kitétel: éppen ezért meg fogsz lepődni, hogy milyen jó ár érték arányú ajánlatot fogsz kapni. Még mindenki meglepődött… . Semmi másra nem kérlek, mint írj emailt, vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon. Mond el mit szeretnél, és máris megállapodunk az árban.

8:  Alacsony ár, és profi munka? Hogyan csinálom?
Rém egyszerű. Mert nem kell belekalkulálni az árba az irodaköltséget, nem alvállalkozóval, vagy munkavállalókkal dolgozom (akinek ki kell termelni a bérét). Nincs reprezentatív titkárnőm, mert magam is fel tudom venni a mobilom, tudok magamnak kávét főzni, és emailt is képes vagyok írni. Nem számolok óradíjat sem, és nincsenek rejtett költségek sem. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb ár érték arányt tőlem kapod. 

 Vedd fel velem a kapcsolatot most.