1: Mit takar az online grafikai tervezés?
Tulajdonképpen bármilyen grafikai tervezést, ami online jelenik meg. Az online, és az offline grafikai tervezés között a legnagyobb különbség (a számtalan apró mellett) a technikai adatok, és az online és offline megjelenés közti különbség.  

2: Teljes körű megoldások
Nem csak megtervezek Neked bármilyen online felületre, bármit, hanem ha komplexebb feladattal bízol meg (például a weboldlad teljes megtervezésével) szívesen adok online marketing tanácsokat is.

 3:  Kiváló ár-érték arány
Rém egyszerű. Mert nem kell belekalkulálni az árba az irodaköltséget, nem alvállalkozóval, vagy munkavállalókkal dolgozom (akinek ki kell termelni a bérét). Nincs reprezentatív titkárnőm, mert magam is fel tudom venni a mobilom, tudok magamnak kávét főzni, és emailt is képes vagyok írni. Nem számolok óradíjat sem, és nincsenek rejtett költségek sem. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb ár érték arányt tőlem kapod. 

4:  Egyénre szabott árképzés
Az egyénre szabott árképzés azt jelenti, hogy (ellentétben sok más céggel) hogy az ajánlatunk részletezett. Ezért te tudod kiválasztani az ütemezést, azt, mit mikorra akarsz megvalósítani, így a költségeid átláthatóak, tervezhetőek, és kifejezetten rád szabottak. Tőlem sosem kapsz általános árajánlatot. Pontosan felmérem a feladatot, melyet pontról pontra megbeszélünk, ha szükséges.

5:  Nincsenek rejtett költségek
Ha velem, velünk dolgozol, nincsenek rejtett költségek. Amit az elején megbeszélünk, és rögzítünk, annyi lesz a végeredmény. Egyetlen fillérrel sem lesz több.

Ha online grafikai munkára van szükséged, szívesen állok rendelkezésedre. 

 Vedd fel velem a kapcsolatot most.