Az Online marketing: amire biztosan szükséged van!

Ha ránk bízod a céged online marketingjét minden eddigi online marketing tapasztalatunkat a rendelkezésedre bocsátjuk, hogy a céged piaci pozícióját megerősítsük, és a versenytársaidénál hatékonyabbá, jobbá tegyük.

Online marketing szolgáltatásaink

Az online marketing szolgáltatásaink sokrétűek, szerteágazóak, és  személyre szabottak, ezért ezen a honlapon mindössze említés szinten tudjuk bemutatni neked, hogy miben tudunk partnerekké válni.

Ha a cégednek még nincsen honlapja: itt az idő, hogy legyen. Keress meg engem, most.

Ha már van a cégednek honlapja, biztosan tudod, hogy az még nem elég. Online marketing nélkül, úgy képzeld el a cégedet az interneten, mintha nyitottál volna egy (bizonyosan nagyszerű, keresett termékekkel teli boltot) egy  kicsi falu egyik zsákutcájában.

Az online marketing kereteiben először felmérjük céged helyzetét az interneten. Majd megoldási javaslatokat adunk arra, hogyan lehetne a kicsi falu zsákutcájából, rövid idő alatt, vagy szisztematikusan felépítve (netán a kettőt kombinálva) az üzleted egyszer csak a Váci utcában.

A teljes körű online marketing szolgáltatásunk kiterjed a konkurenciád megvizsgálására, a te helyzeted elemzésére. Elemezzük a honlapodat webergonómiai szempontok szerint (tehát design, használhatóság, trend, stb), a kulcsszavaid, a vevőköröd szerint (SEO, azaz keresőoptimalizálás), de szívesen készítünk neked PPC kampányokat (adwords, etarget, facebook), segítünk a google által szeretett szövegeket írni.

Elemezzük a látogatóidat, mérőeszközöket kötünk be, és kialakítjuk az online marketingstratégiádat: milyen módon kommunikálj? Hogy legyél sikeresebb? Hogyan, és kit szólíts meg, milyen vevőszerző elképzeléseink vannak? Kik azok akiket partnernek ajánlunk, milyen kampányokkal, hogyan, és kiket szólíts meg? Milyen kommunikációs csatornákat használj, kik az ideális vevőid, hogyan tartsd meg őket, hogyan szerezz új vevőket?

Ha úgy érzed, hogy az online marketing hasznos lenne a cégednek, keres minket most. Találkozzunk, és egy kötetlen beszélgetés keretein belül beszéljük meg, mit szeretnél elérni, és mi hol hogyan tudunk segíteni?

Találkozzunk: beszéljük meg egy kávé mellett, hogyan tudunk együtt dolgozni?