A kommunikáció hatalom

Sok cég készített Facebook oldalt. Rövid idő alatt  sokan felismerték, hogy a Facebookon (ahogy az interneten) jelen kell lenni. Rajongókat kell gyűjteni, azokat meg is kell tartani, foglalkozni kell velük, olyan tartalmat kell posztolni ami érdekelheti azokat akik like-oltak Téged. 
Sajnos,  idővel  sok cég feladta a Facebook oldalának a menedzselését. Van aki egyszerűen nem bírta a napi többszöri posztolást. Mások nem tudtak olyan posztokat kirakni amelyek érdeklik a like-olókat. Van aki sikertelennek, mások haszontalannak tartották. 

A kommunikáció hatalom. A Facebookonon történő kommunikáció elengedhetetlen.

A Facebook kommunikáció

Kommunikálni a Facebookon nem könnyű. Minden nap több olyan posztot kirakni ami érdekli a kedvelőket, tenni mindezt úgy, hogy a számuk nőjön, ne csökkenjen: kreativitást, kitűnő ötleteket, remek fogalmazási képességeket feltételez. A Facebook olyan mint a róka a mesében. Ha megszelídítetted: törődnöd kell vele, hiszen várja, elvárja a törődést. Nehezíti a feladatodat, hogy a Facebook előnye az interaktivitás: ha valamit posztolsz, kommentelik, amit figyelni kell, kérdéseket tesznek fel, amire válaszolni kell. A Facebook kommunikáció valódi kommunikáció olyan emberekkel, akiket lehet, hogy nem ismersz személyesen, de akik ismernek téged.

 

Bízd rám a Facebook kommunikációdat

Számtalan cégnek dolgoztunk, vagy dolgozunk a facebook kommunikációján. Magyarország legnagyobb bababoltjától kezdve a webaruhaz.hu-n át Speedfitness studiónak, vagy éppen bútor webáruháznak, nemrég pedig egy  amerikai bor roadshownak.

Számtalan remek feladat, kihívás, melyet csak tökéletes koncentrációval lehet elvégezni, a cég érdekeit szem előtt tartva. Parnereinknek minden esetben sikerült erősítenünk a Facebook szerepét. Játékokkal, marketing ötletekkel támogatjuk (a napi posztoláson kívül) őket.

Segíti munkánkat, hogy élvezzük. Hogy kommunikációs szakemberek dolgoznak a feladatokon.

Bízd ránk a Facebook kommunikációdat. Vedd fel velünk a kapcsolatot most.