Miért fontos Neked a Facebook?

A facebook tartalmazza a legtöbb neked fontos adatot a felhasználóról. Kevés olyan oldal van a Facebookon kívül, az interneten ahol a felhasználók nem választott nevekkel, (nicknevek) fals, vagy torzított adatokkal lépnek be,

A facebookon a felhasználók 98,5%-a nem torzított, hanem valóban rá jellemző adatokkal lép be. Emellett a facebookon tett minden lépése (csoportok, kedvelések, posztolások, stb) tovább finomítják a felhasználó adatait: ezért a lehető legkönnyebben beazonosítható célcsoporttá váltak.

Biztosan hallottál már a graph searchről: ez a facebook közösségi keresője, januártól elérhető a facebookon. A Graph Search-el olyan kérdésekre is választ kapsz, mint például kik azok a lányok akik Győr környékén laknak, van kutyájuk, és egyedülállóak. Megdöbbentően pontos a célzás, és hatalmas kiaknázatlan lehetőséget rejt ez akár neked, akár a cégeknek. És ne feledd, hogy az adatokat a felhasználók adják meg: maguktól.

Facebook kampányt te is indíthatsz vállalkozásodnak, cégednek. Ám mi azt mondjuk, bízd inkább ránk: szakértői vagyunk a témának, rengeteg facebook hirdetést menedzseltünk, applikációt készítettünk már. Szívesen segítünk Neked is a facebook kommunikációdban, vagy a facebook hirdetésidben. 

Vedd fel velem a kapcsolatot most

Szeretnéd tudni hogyan hirdess a facebookon?